VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT. HET LEUKSTE GROEPSUITJE VAN NEDERLAND.

Reis af naar Zandvoort. Daar waar het beroemde F1 circuit van Nederland te vinden is. Pal naast het circuit is BMW Driving Experience te vinden. Waar u 7 dagen per week terecht kunt voor een geslaagd event met puur rijplezier!

Groepsevenementen/incentives zijn een specialiteit van BMW Driving Experience. Vanaf 10 personen of groter maken wij gerichte programma’s volledig afgestemd op uw voorkeur. Vrijwel iedere slipcursus of rijtraining is probleemloos te combineren met bijeenkomsten van bijvoorbeeld jaarclubs of familiebijeenkomsten. BMW Driving Experience heeft de expertise in huis om, samen met u, tot een perfecte incentive te komen. Eentje die de bezoekers nooit meer zullen vergeten!

Of u nu een persoonlijke coaching sessie of een incentive op de planning heeft staan: BMW Driving Experience biedt u de ideale beleving en omgeving. Ons team begeleidt u bij de planning en organisatie, met aandacht voor elk detail. Alles is mogelijk en onze event managers zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft! U kunt het dus letterlijk aan ons overlaten.

Wie is de snelste?

Niets is zo leuk om met vrienden onderling te strijden om wie de beste coureur is. Stel zelf het programma samen met diverse competitie elemenenten of boek een van onze reguliere trainingen. Gegarandeerd plezier, hilariteit en ook nog super leerzaam.

Door BMW Group opgeleide instructeurs en altijd in één van de nieuwste BMW modellen staat een dag bij BMW Driving Experience garant voor absoluut topspektakel!

 Neem dan contact op met ons.

Autorijden, zo veilig en leuk mogelijk

Wij willen alle cursisten/deelnemers trainen in zijn of haar rijvaardigheid-skills. Met als doel: autorijden zo veilig en leuk mogelijk te maken. Inmiddels heeft Slotemakers Slipschool meer dan 950.000 automobilisten training gegeven. Met als doel de rijvaardigheid in Nederland op een peil te brengen, waar ongelukken voorkomen worden en automobilisten meer plezier beleven in de auto.

Met behulp van onze trainingen, leert u niet alleen rijden onder speciale omstandigheden, maar tevens voor het normale woon-werkverkeer veel bruikbare tips opdoet. Zo zult u na onze training bewuster rijden en eventuele extreme situaties beter inschatten.