ALLES IS MOGELIJK. EVENEMENTEN OP MAAT.

Op maat gemaakte evenementen zijn een specialiteit van BMW Driving Experience. Vrijwel alle cursussen en rijtrainingen zijn probleemloos te combineren met bijeenkomsten van bijvoorbeeld jaarclubs of familiebijeenkomsten. BMW Driving Experience heeft de expertise in huis om, samen met u, tot een perfecte incentive te komen. Eentje die de bezoekers nooit meer zullen vergeten!

Of u nu een persoonlijke coaching sessie of een incentive op de planning heeft staan: BMW Driving Experience biedt u de ideale beleving en omgeving. Ons team begeleidt u bij de planning en organisatie, met aandacht voor elk detail. Onze cursussen en rijtrainingen zijn opgedeeld in modules, zodat deze naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw evenement. En wanneer u dat wenst zorgen wij ook voor het vervoer van de gasten, hotelovernachtingen en catering.

BMW en MINI vloot

Niet alleen hebt u een breed scala aan opties als het gaat om het samenstellen van uw evenement, ook de keuze uit auto’s is zeer uitgebreid. Wilt u de overweldigende kracht van de BMW M5 Competition ervaren of ervaren hoe het is om te rijden met de elektrisch aangedreven BMW iX3? Geen punt. Of toch liever met Mini’s op pad, inclusief de spectaculaire John Cooper Works-uitvoering? De keuze is aan u.

Met BMW Driving Experience kunt u letterlijk alle kanten op, waarbij we u desgewenst alle zorg uit handen nemen. Meer weten over de onbegrensde mogelijkheden die wij te bieden hebben?Neem dan contact op met ons.