MAATWERK TOT IN DETAIL EVENEMENTEN OM NOOIT TE VERGETEN.

Naast een enorme keuze aan cursussen en rijtrainingen biedt BMW Driving Experience ook de perfecte ambiance voor ‘tailor-made’ (bedrijfs)evenementen. Alle cursussen kunnen naadloos worden gecombineerd met volledig gepersonaliseerde events voor uw personeel, klanten of zakenpartners. Het team van BMW Driving Experience ontwikkelt voor uw bedrijf graag een fantastische dag die de deelnemers nooit meer zullen vergeten.

Of het nu gaat om een persoonlijke coaching sessie, een incentive of gewoon een leuke en leerzame dag voor tussen de 2 en 200 personen: BMW Driving Experience biedt u de ideale belevenis. Ons team begeleidt u bij de planning en organisatie en neemt u alle zorg uit handen, terwijl elk detail de volle aandacht krijgt. Alle rijtrainingen en cursussen zijn opgedeeld in modules, zodat er een speels evenement kan worden samengesteld, waarbij werk wordt afgewisseld met plezier. Desgewenst verzorgen wij ook de transfers van uw gasten, hotelovernachtingen en de catering. Want niet alleen uw gasten moeten volop genieten, ook u als organisator moet hen de aandacht kunnen geven die zij verdienen.

EÉN EVENEMENT – MEERDERE LOCATIES

Rode draad van alle events is het rijden. Dat kan bijvoorbeeld een dagdeel op ons eigen BMW Driving Experience Center, maar ook op circuits in binnen- en buitenland of tijdens meerdaagse trips. BMW Driving Experience kan zelfs roadshows verzorgen: vertel ons plaats en tijd en wij brengen de BMW en MINI Driving Experience naar u toe.Rijplezier met BMW’s en Mini’s

Niet alleen biedt BMW Driving Experience een breed scala aan opties als het gaat om het samenstellen van uw evenement, ook de vloot auto’s waarmee u eventueel op pad gaat is naar wens samen te stellen. Wilt u uw gasten laten rijden met de machtige M-modellen van BMW, of hen de kracht van de elektrisch aangedreven BMW i4 M50 laten voelen? Geen probleem. Liever met Mini’s de weg op? Ook dat kan, van de basisversies tot razendsnelle John Cooper Works uitvoeringen.

U merkt het: de mogelijkheden die BMW Driving Experience u en uw gasten te bieden heeft zijn onbegrensd! Meer weten? Neem dan contact op met ons via 023-5714423.Uw event van het jaar


Mogen wij u en uw bedrijf binnenkort verwelkomen in Zandvoort voor een spectaculaire dag om nooit te vergeten?