Certificering BMW en MINI Driving Experience Slotemakers in Zandvoort blijft ‘Official Partner of M’.

Rijtrainingen en evenementen mogen de komende vijf jaar onder het ‘BMW Driving Experience’-label worden voortgezet
+++ Eerste partner wereldwijd die opnieuw is gecertificeerd door BMW AG.

Sinds 2013 wordt de BMW en MINI Driving Experience in een aantal landen buiten Duitsland aangeboden. In 2015 werd BMW en MINI Driving Experience Slotemakers voor het eerst gecertificeerd als ‘BMW Driving Experience, Official Partner of M’. De her-certificering zou in 2020 plaatsvinden, maar werd uitgesteld in verband met de Covid-pandemie.

Onlangs vond de her-certificering alsnog plaats door BMW AG, die hoge kwaliteitseisen stelt aan alle punten waar deelnemers mee te maken krijgen: van het maken van een reservering tot de rijonderdelen op de baan. Zo wordt er onder meer gekeken naar het gedrag, de opstelling en de deskundigheid van de instructeurs, de interactie met de deelnemers, de inhoud van de opleiding, het algemene verloop van het evenement en de gebouwen en terreinen waar de trainingen worden gegeven.

Het certificatieteam was net als in 2015 zeer onder de indruk, waarmee het nieuwe certificaat weer voor de komende 5 jaar is zeker gesteld. Dit houdt in dat de rijtrainingen en de BMW Privileges en MINI Favours evenementen onder het ‘BMW Driving Experience’-label mogen worden voortgezet. BMW en MINI Driving Experience Slotemakers is daarmee de eerste partner wereldwijd die opnieuw volgens contract is gecertificeerd. De beoordelaars vonden het tevens bijzonder dat de samenwerking op internationaal vlak zo stabiel blijft, waardoor een prachtig internationaal netwerk ontstaat tussen alle Driving Experience centers.

“Wij zijn supertrots dat wij opnieuw erkend zijn als partner van BMW Group”, zegt Gerard van Oers, directeur bij BMW en MINI Driving Experience Slotemakers. “Deze erkenning hebben wij natuurlijk te danken aan ons team, BMW Group Nederland, onze partners en alle deelnemers.”

Ook Peter Haug Marketingdirecteur bij BMW Group Nederland is erg blij: “Rijplezier is de kern van ons merk en de BMW Driving Experience speelt daarbinnen een heel belangrijke rol. Bij de BMW Driving Experience ervaren BMW rijders precies die emotie, terwijl er ook veel aandacht is om dat alles op een veilige manier te doen. Het is een prachtig bedrijf waar we ook potentiële klanten kennis kunnen maken met het plezier dat rijden in een BMW of een MINI geeft. BMW maakt rijden geweldig en we zien en horen dat ook terug in de feedback die de deelnemers op de rijtrainingen en evenementen geven in hun reviews. Je leert de capaciteiten van je BMW en MINI pas écht kennen in Zandvoort.”