Informatie Covid-19

Onze voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen.

 

Op diverse plekken binnen onze accommodatie staat desinfecterende handgel zodat een ieder hier gebruik van kunnen maken om handen te ontsmetten.

 

Wij verwelkomen u met een glimlach maar schudden geen handen en houden gepaste afstand tot onze gasten.

 

Op onze locatie hanteren wij eenrichtingsverkeer om de 1,5 meter richtlijn te waarborgen.

 

De voertuigen van BMW Driving Experience worden voorafgaand aan elke training gedesinfecteerd.

 

Uw begeleidende instructeur bevindt zich buiten het voertuig en geeft de instructie gedurende de oefening middels portofoon.

 

Wij volgen de wetgeving vanuit de rijksoverheid uit om binnen gebruik te maken van mondkapjes. Deze mondkapjes worden vanuit ons verstrekt gedurende de ontvangst.

 

Bij de ontvangst van onze gasten doen wij een gezondheidscheck en verzoeken wij u om uw actuele contactgegevens op te geven.

 

Tijdens de rijtrainingen kan gebruik worden gemaakt van desinfecterende doekjes in de auto’s voor bijvoorbeeld het stuur en de versnellingspook.

 

Meerdere malen per dag worden alle veelgebruikte oppervlakten gedesinfecteerd. Denk hierbij aan deurklinken, kranen, lichtknoppen, stoelen en tafels.

 

Wij verzoeken u om eventuele toeschouwers niet mee te nemen naar onze locatie. In verband met de huidige situatie vragen wij hiervoor uw begrip.

 

BMW Driving Experience is zeer alert op de berichtgeving omtrent het COVID-19 en past maatregelen aan indien nodig.

 

Onze accommodatie wordt iedere dag schoongemaakt door een professioneel bedrijf dat zich houdt aan de adviezen van het RIVM m.b.t. COVID-19.